Masterclass blockchain alliantie hypotheek en vastgoed

Masterclass blockchain alliantie hypotheek en vastgoed

Blockchain komt eraan, maar wat is het en hoe werkt het? En wat betekent dat voor de samenwerking in de hypotheek- en vastgoedketen? AlliantiePartners en Xurux organiseren gezamenlijk een masterclass van 1 dag waarbij experts samen met u vanuit het huidige proces stapsgewijs de keten analyseren en een schets maken hoe die keten met blockchain eruit kan zien. En wat ervoor nodig is om daar te komen.

Na deze dag heeft u een goed beeld van de mogelijke toepassingen en kunt u meepraten over de basisbeginselen van Blockchain en Permissioned Ledgers. Smart Contracts, Oracles, Hashes, en vele andere onderwerpen komen aan bod. De Blockchain wordt theoretisch en praktisch belicht en in de context van de hypotheek- en vastgoedketen geplaatst (aankoop en financiering van een woonhuis, van zelf-soevereine consument t/m de notaris). Ook besteden we aandacht aan het alliantieontwerp: hoe richt je de samenwerking in als je via een blockchain gaat samenwerken? Komende jaren gaat er veel veranderen in de manier waarop bedrijven zaken met elkaar doen. De ontwikkeling van iedere nieuwe technologie brengt kansen, uitdagingen en vraagstukken met zich mee. De verwachte impact op sectoren als vastgoed en de financiële sector is enorm. Gert Vasse (Alliantiemanagement Consultant) en Franco De Vita (Blockchain Business Consultant) zorgen voor een interactieve leerzame dag waarbij u als deelnemer ook zelf actief aan de slag gaat met het ontwerpen van een nieuw proces en de wijze van samenwerking in de keten.

Wil je alvast wat meer weten over Blockchain Vastgoed en Hypotheek? Download dan hier het e-book Blockchain Vastgoed en Hypotheken.