Partners

Partners

Practice what you preach! Dat doen we samen met partners met wie wij op onze beurt een alliantie hebben gevormd.

SowiesoHelder
Mensen raken en bewegen. Met verhalen. Met slim werk in geïntegreerde campagnes. Online. Offline. Intern en extern. Maar vooral met emotie. SowiesoHelder maakt geïntegreerde campagnes waarmee we mensen raken en bewegen. Of het nu collega’s of klanten zijn.


BRIL | Business Innovation Architects
BRIL heeft meer dan 15 jaar ervaring in management consultancy op het gebied van strategie en innovatie. Samen met hun klanten bouwen zij aan het innovatieve vermogen en wordt nieuwe waarde gecreëerd. Binnen AlliantiePartners levert BRIL u desgewenst een helder en sterk strategisch kader. Want pas als de bedrijfsstrategie duidelijk is, is een alliantiestrategie mogelijk.

PHinadin
PHinadin is de bedrijfsnaam van interim-manager en managementadviseur op finance-gebied Patrick Hijlkema. Hij heeft een brede ervaring: van ondersteuning van startende ondernemingen tot CFO. Als partner van AlliantiePartners is hij kritisch onderzoeker en verbeteraar van de managementinformatie over allianties.

Van Diepen van der Kroef Advocaten
Van Diepen van der Kroef Advocaten is met circa 120 advocaten een van de grotere advocatenkantoren van Nederland. Van Diepen van der Kroef Advocaten heeft ruime ervaring in de juridische begeleiding van verschillende vormen van allianties in elk stadium van hun bestaan. Binnen AlliantiePartners leveren zij de sleutel tot het vinden van oplossingen voor samenwerkingsvraagstukken vanuit verschillende juridische invalshoeken.